top of page

Cine Suntem

Faceți cunoștință cu oamenii din spatele proiectului

La Centrul  Social de Psihoterapie gratuită, înțelegem puterea colaborării și importanța construirii unor parteneriate puternice cu psihoterapeuți, organizații, companii și persoane influente care gândesc la fel. Prin intermediul acestor conexiuni valoroase, ne putem amplifica impactul și putem ajunge la un public mai larg.

Psihoterapeuți Voluntari: Am creat un mediu propice pentru ca tinerii absolvenți de psihologie dar și psiho-terapeuți experimentați, să își construiască clientela, donând în același timp cu generozitate, timpul lor pentru cauza noastră.  Echipa noastră de psihoterapeuți voluntari reunește o varietate de medii, experiențe și abordări terapeutice. Ei sunt profesioniști licențiați care au ales să își dedice timpul liber pentru a face o diferență în viețile celor care au nevoie.

Impactul colaborării echipei noastre de bază cu psihoterapeuți voluntari se extinde dincolo de camerele de terapie. În comunitatea mai largă de sănătate mintală din România, implicarea lor ne ajută să construim rețele de sprijin, să transferăm resurse și sa dezvoltam cele mai bune practici din domeniu.  

 

Creative office workers discussing ideas in team, echipa de terapeuti, echipa din spatele proiectlui, echipa de influenceri, companii partnere, asociatii partenere

Designed by Freepik

Psihoterapeuții și Psihologii noștri: 

Blue Washed Wall_edited_edited.jpg

PhD, președinte ISTT, psiholog clinician, psihoterapeut senior, conferențiar, Psihoterapeut autonom, psiholog clinician, cadru didactic universitar.

Diana Vasile

52060508-c71d-4280-9fd5-ca83470d18d5.jpeg

"Ca om, psihoterapeut, psiholog clinician, si cadru didactic universitar, militez de peste 13 ani pentru eliberarea resurselor psihice blocate in traumele noastre, resurse care pot aduce un plus semnificativ de bucurie, sens, relatii hranitoare in viata noastra.

Pe lângă munca mea cu pacienții, sunt implicată și în cercetare și predare și sunt pasionată să fiu la curent cu cele mai recente evoluții din domeniul psihologiei. Cred că educația continuă și dezvoltarea profesională sunt esențiale pentru a oferi  celor care lucrează cu mine o consilere la cele mai inalte standarde."

 

Psiholog clinician, Hipnoterapeut și Practician NLP

Andreea Rosca - Caloenescu 

IMG_6119.jpg

"Lucrez cu procese terapeutice prin care clienții pot prelua controlul propriei vieți.
Experiența mea include lucrul cu adulți, confruntarea cu dificultăți psihologice,anxietate, depresie, tulburări de somn, somatizări în urma unor traume, adicții, afecțiuni psihiatrice și probleme de sănătate produse în urma stresului în exces. 

Sunt pasionată să ajut oameni să obțină o bunăstare emoțională. Într-un mediu sigur și confidențial, ai libertatea de a-ți explora lumea interioară, în deplină siguranță. Prioritatea mea este să creez un spațiu cald, de colaborare, pentru a eficientiza fiecare întâlnire în parte."

Psiholog și psihoterapeut în terapii cognitiv comportamentale, specialist în terapii scurte și hipnoza eriksoniana

Florinela Patica Ratiu

Florinela Patica Ratiu.jpg

"Te aștept la o întâlnire sincera și autentica, sa depășim împreuna obstacolele cu care te confrunți în prezent. 

 

Vom lucra împreună într-un mediu sigur sa curățam interiorul psiho-emoțional de reziduuri, sa vindecam trauma din trecut și durerea din prezent.

 

Prin introspectie ghidata si exercitiu vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa dificile cum par, e nevoie doar de putin curaj si un strop de determinare."

Psiholog clinician, Practicant Sandplay Integrativ

Maria Olguta Ene

333609787_1255278415345230_3606464894275799789_n.jpg

"Profesia pe care mi-am ales-o este parte din mine. Este îmbinarea potrivită între a face ceea ce îmi place, a face activitatea la care excelez și a oferi ceva de care societatea are nevoie. Am regăsit în psihologie resurse și idei pentru a însoți cu încredere și blândețe persoanele aflate în dificultate.

Sunt pasionată de crearea unui spațiu de susținere și de non-judecată pentru ca clienții să își exploreze gândurile și sentimentele, și mă angajez să îi ajut să își dezvolte abilitățile și intuițiile de care au nevoie pentru a naviga prin provocările vieții."

Psihoterapeut,  cu formare în Psihoterapia Experentiala a Unificării, centrata pe adult – copil – cuplu – familie

Cele Stojceski

89b22ae7-830d-4ffb-9af6-f140c7902713.jpeg

"Psihoterapeut, sunt specializat în oferirea de terapie adulților și am experiență de lucru cu o serie de probleme de sănătate mintală, inclusiv anxietate, depresie, traume și probleme de relaționare.

Abordarea mea la terapie este înrădăcinată în empatie, compasiune și un respect profund pentru experiențele și perspectivele unice ale fiecărui individ cu care lucrez. Cred că terapia este un proces de colaborare și lucrez îndeaproape cu pacienții mei pentru a crea un spațiu sigur și de sprijin în care aceștia își pot explora gândurile și sentimentele, pot dezvolta noi perspective și strategii de adaptare și pot lucra pentru a-și atinge obiectivele."

Blue Washed Wall_edited_edited.jpg

Psiholog cu drept de liberă practică autonom în specialitatea Psihologie Clinică, Psihoterapeut cu formare în Psihologie Clinică și Psihodiagnostic și terapeut în formare Terapie Cognitiv Comportamentală. 

Ruxandra Cezara Lazariuc

Ruxandra Cezara Lazariuc.jpg

"Cu o experiență de peste 7 ani în lucrul cu pacienți provenind atât din medii defavorizate cât și în terapii de durata scurtă și medii cu copii și tineri, consider că prin tehnicile și metodele utilizate cât și prin empatie, pot să te ajut să îți reprioritizezi obiectivele și să găsim împreună soluția potrivită pentru tine."

Psiholog clinician și Psiholog de Familie

Petruț Dociu

Petrut Dociu.jpg

În ultimii ani a lucrat în mai multe proiecte, cum ar fi lucrul cu copiii din orfelinate, a oferit asistență psihologică în centre de primiri urgențe, a oferit suport psihologic pe linii de call-center pentru persoane cu tulburări de anxietate și depresii. În prezent, este psiholog pe secția de hemato-oncologie pediatrică a Institutului Clinic Fundeni.

 

"Abordarea mea principala este cea sistemică, mai exact mă focusez pe relațiile clienților întrucât credință mea de baza este că orice fel de simptom psihic este consecință unei relații nefuncționale sau unui comportament nefuncțional, acestea sunt asezonate și cu cbt, mindfulness și somatic experiencing."

Psiholog clinician, CBT Cognitiv-Comportamentală, Hipnoterapie, Abordarea Terapeutica Somatic Experiencing

Daria Bezarau

Daria Bezarau.jpg

"Probabil ați auzit fraza <<Relația pe care o ai cu tine însuți definește modul în care te raportezi la tot ce există în jurul tău>>, însă ce înseamnă a trăi cu iubire de sine, în propriul adevăr poate părea un necunoscut univers, complet în ceață și fără o hartă cu primii pași. Ca psiholog, sunt aici să îți ofer un spațiu de suținere, instrumente necesare, abilități adaptative și contexte de exersare, pe care să le însușești, aplici și generalizezi în viața ta. Îmi doresc să îți fiu o ancoră temporară, prin care să descoperi că tot ce ai nevoie și iubești este în tine."

Psiholog Clinician, Psiholog educational, Consilier vocational, Play Therapy, formare continuă in psihoterapii scurte, psihosexologie si art therapy.

Balta Emel

Emel Balta.jpg

"Sunt o persoană empatică, veselă, răbdătoare. Am ales psihologia din pasiunea de a ajuta cât mai mult copii, pentru o generație puternică şi sănătoasă psihic. Pot oferi sesiuni și în limba turcă, atât pentru copii cât și pentru părinții acestora."

Psihoterapeut integrativ și psiholog clinician

Corina Elena Stroe

Corina Stroe.jpg

"Atunci când chemarea se întâlnește cu profesia ceea ce rezultă este doar artă! Fascinația față de comportamentul și mintea umană, dorința și curiozitatea de a afla tot mai mult, m-au făcut în final să aleg această minunată profesie. Scopul meu este acela de a susține oamenii în procesele lor de depășire a dificultăților emoționale, autocunoaștere și creștere, pentru un trai cât mai satisfăcător."

Blue Washed Wall_edited_edited.jpg

Psiholog, psihoterapeut în supervizare cu formare în psihoterapie integrativă

Valencia Parnete

Parnete Valencia.jpg

"Sunt psiholog, psihoterapeut în supervizare cu formare în psihoterapie integrativă. Scopul meu este să fiu alături oamenilor în procesul de conștientizare a trăirilor și descoperirea de noi modalități de intelegere și gestionare a acestora, identificarea abilităților în depășirea blocajelor și îmbunătățirea calității vieții."

Psiholog Clinician, Psiholog educațional, Consilier vocațional, formare continuă în psihoterapii scurte, psihosexologie și art therapy.

Mihaela Sorina Gheorghe

Mihaela Sorina Gheorghe.jpg

"Mi-am dorit să fac parte din această echipa de oameni minunați și să ajut.

Grupurile de suport psihologic ajută mult și cred că experiență mea că și psiholog și terapeut, ar aduce un plus pentru centru. Te aștept la Centrul Social de Psihoterapie să ne cunoaștem. :)"

Psiholog, Psihoterapeut, Consilier vocational

Irina Ioana Gross

20230522_122818 - Irina Gross (1).jpg

"Sunt Irina, un om perfect imperfect, ca și tine.

 

De când mă știu am fost fascinată de dimensiunile psihicul uman, iar de 10 ani am pornit conștient pe calea descoperirii de sine. Sunt psiholog clinician cu drept de liberă practică, cu formare în psihoterapie integrativă și consilier vocațional. Îmi doresc să îți fiu aproape, să îți ofer claritate și suport în a-ți descoperi resursele și abilitățile necesare și relevante în călătoria ta personală și profesională."

Psihoterapeut Integrativ si Consilier parental acreditat, NLP Master Trainer.

Elena Ruxandra Boban

IMG_6118.jpg

"Pentru mine, a susține oamenii în a deveni cea mai bună versiune a lor, este o mare onoare și bucurie. Cred că, la un moment dat în viață, fiecare om este încercat sau trece prin anumite probleme al căror răspuns se află dincolo de orizontul sau. Fie că vorbim despre dificultăți emoționale, experiențe mai mult sau mai puțîn traumatice, doliu, consiliere parentală, te invit în cabinet să descoperim împreună cum îți poți extinde perspectivele și cum poți găși soluții creative pentru gesionarea acestor provocări. În practică mea, folosesc metode și tehnici adaptate fiecărui client în parte, căci fiecare om este unic. Pun mare accent pe autenticitate, căldură, susținere, într-un mediu în care creșterea și vindecare pot avea loc. Doar atunci când ne eliberăm de bagajul din trecut, putem deveni oameni mai buni, mai conștienți si mai ancorați in călătoria numită Viață!"

Psihoterapeut și psiholog clinician

Andrei Dincă

Andrei Dinca.jpg

"Scopul meu este să fiu alături oamenilor în procesul de conștientizare a trăirilor și descoperirea de noi modalități de intelegere și gestionare a acestora, identificarea abilităților în depășirea blocajelor și îmbunătățirea calității vieții."

Blue Washed Wall_edited_edited.jpg

Psiholog clinician, psihoterapeut 

Elena Şerban

Elena Maria Serban.jpg

"În acest moment sunt psiholog clinician în supervizare și din luna iunie încep formarea în psihoterapia cognitiv comportamentalã. Sunt un om dedicat și doritor sã contribui la o calitate mai bunã a vieții celor care necesitã servicii de sănătate mintalã."

Psiholog Clinician, Psihoterapeut sistemic de cuplu și familie
.

Ioana Botez

Ioana Botez.jpg

"Numele meu este Ioana Botez și sunt psihoterapeut de cuplu și familie și psiholog clinician. Lucrez de peste 15 ani cu oameni din medii socio-economice și culturale diverse care au nevoie și doresc să schimbe ceva în bine la ei ca indivizi, parteneri de cuplu, părinți sau profesioniști. Experiența mea profesională a început in mediul non-guvernamental, unde am furnizat asistență psihologică victimelor traficului de ființe umane, a continuat cu o tranziție către mediul privat unde am oferit suport psihologic și mediere culturală lucrătorilor asiatici în România și s-a consolidat cu începerea de intervenții psihologice sistemice în mediul educational privat. Lucrez atât cu copii, cât și cu adulți, în format psihoterapeutic individual, de grup și/sau de cuplu/familie. Practic psihoterapie sistemică de cuplu și familie, iar în cadrul terapeutic susțin omul din fața mea, care este expert în propriile sale experiențe de viață cu expertiza mea psihoterapeutică."

Psiholog, Psihoterapeut

Hiohi Ştefania Liana

Hiohi Stefania Liana.jpg

"Îmi doresc să îți fiu aproape, să îți ofer claritate și suport în a-ți descoperi resursele și abilitățile necesare și relevante în călătoria ta personală și profesională."

Psihoterapeut adlerian și psiholog clinician

Georgeta Barbu

IMG_6113.jpg

"Abordarea pe care o practic implică colaborarea activă dintre client și terapeut. Împreună, identificăm obiectivele terapeutice și lucrăm în direcția lor, utilizând tehnici specifice terapiei adleriene, cum ar fi întrebările socratice, analiza stilului de viață și intervențiile orientate spre soluții."

Psihoterapeut și psiholog clinician

Diana Ion

IMG_6114.jpg

"Scopul meu este să fiu alături oamenilor în procesul de conștientizare a trăirilor și descoperirea de noi modalități de intelegere și gestionare a acestora, identificarea abilităților în depășirea blocajelor și îmbunătățirea calității vieții."

bottom of page