top of page
Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS

CERE AJUTOR

Oferim consiliere gratuită pentru cei care locuiesc în București și împrejurimi. In anumite cazuri oferim și ședințe de psihoterapie online. Timpii de așteptare pentru pot varia dar facem tot posibilul pentru a vă răspunde la solicitare cât mai curând posibil.


Nu suntem un serviciu de urgență în situații de criză, dacă tu sau cei dragi ție se confruntă cu o criză acută de sănătate mintală sau cu gânduri de suicid, te rugăm să apelezi serviciul de urgență corespunzător. 

Ne străduim să oferim oportunități corecte și egale tuturor persoanelor care ne solicita ajutorul. Pentru a ne eficientiza procesele și pentru a deservi pe toată lumea în mod eficient, completează formularul de mai jos.

 

Va rugam sa nu ne sunați, nu ne scrieți via e-mail și nu veniți direct la centru. 

Vă rugăm să citiți termeni și condițiile de mai jos și apoi să completați formularul de înscriere: 

 

Consiliere Individuală

 
Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS
Formular de înscriere

Pentru a te înscrie în programul nostru, completează cu atenție formularul de mai jos.

Recomandari Principale 

Persoanele care solicită serviciile noastre trebuie: 

 • să aibă peste 18 ani - în cazul în care sunt minori, este nevoie de acordul în scris al ambilor părinți sau al tutorilor legali

 • să aibă un venit egal sau mai mic cu salariul mediu pe economie, să fie șomeri, asistați sociali sau să fie în incapacitate de plată - ca parte a procesului de înscriere și acceptare în program, se va solicita adeverință de venit/student etc

 • să nu frecventeze în prezent un alt serviciu plătit de psihoterapie sau consiliere

 • să prezinte copie după CI și copie după certificat naștere și/sau procura tutela legală (în cazul minorilor)

 • să semneze contractul de consimțământ împreuna cu părintele sau tutorele legal (în cazul minorilor)

Acordăm prioritate incluziunii și diversității și îi acceptam pe cei care:

 • au un istoric de abuz sau de violență domestică și sexuală, inclusiv abuz sexual în copilărie.

 • sunt din comunități minoritare care au experiențe de rasism, discriminare sau excluziune socială

 • sunt din medii de refugiați, migranți, cu experiență de trafic de persoane sau alte abuzuri ale drepturilor omului

 • sunt din comunitatea LGBTQ+.

Criterii de acceptare:

Deși evaluăm de la caz la caz, s-ar putea ca Centrul Social de Psihoterapie TFH să nu fie locul potrivit pentru tine în acest moment.

Pentru a evita timpii lungi de așteptare și dezamăgirile, te rugăm sa  iei în considerare  aspectele de mai jos atunci când soliciți ședințe de terapie. 

Vom refuza o înscriere în cazul în care persoana:

 • are în prezent un diagnostic complex de sănătate mintală - nu dispunem de resursele necesare pentru a oferi servicii de consiliere, celor cu un diagnostic ca cel de Tulburare de Spectru Autist sau Sindrom Down 

 • se confruntă cu o problema acută de abuz de substanțe

 • solicită consiliere pentru a susține un proces sau este obligată de instanță să urmeze ședințe de consiliere terapeutică . 

 • locuiește în prezent cu un autor de abuz domestic sau sexual

 • nu a completat integral formularul de înscriere și/sau nu a trimis adeverința de venit/student etc. Imposibilitatea de a face dovada dificultăților financiare sau a incapacității de plată reprezintă un factor decisiv pentru neacceptarea în program.

La ce să te aștepți la ședința de consiliere:

Ședințele de consiliere durează 50 de minute, și beneficiați de 9 săptămâni de consiliere gratuită, cu posibilitate de prelungire. 
Ședințele sunt oferite gratuit, așa că vă rugăm să veniți la timp, să vă asumați angajamentul de a participa la fiecare ședință. Avem o mică zonă de așteptare unde vă puteți relaxa înainte de ședință, bucurându-vă de spațiul nostru luminos și verde.

Pentru a ne asigura că ședințele de terapie sunt disponibile pentru cei care au cu adevărat nevoie de ele și sunt dedicați procesului de vindecare, este important să rețineți că dacă 2 din cele 9  sesiuni programate nu sunt respectate, contractul cu noi va fi reziliat. Vă rugăm să abordați ședințele de terapie cu seriozitate și implicare, asigurându-vă că le alocați timpul necesar și că nu lipsiți de la nicio ședință, cu excepția cazurilor de forță majoră.

Nu va puteți alege psihoterapeutul și de asemenea aveți în vedere ca ajutorul oferit este strict de suport emoțional. Psihoterapeuți nu vă pot ajuta cu alte probleme practice sau de ordin financiar. 

Vă rugăm să rețineți că centrul nostru se află la primul etaj și că nu avem lift.  Dacă aveți nevoie de un spațiu cu acces facil, vă rugăm să ne anunțați în formularul de solicitare, și vom încerca sa va oferim o consiliere online. 

Timpul de analiză și procesare a înscrierilor beneficiarilor poate oscila în funcție de numărul de înscrieri și trimiteri.  

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să așteptați să fiți contactați de noi!

 

 

Termeni și condiții

Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS

Cere ajutor și completează formularul de înscriere de mai jos:


Înainte ca Centrul Social de Psihoterapie TFH să poată procesa sesizarea, trebuie să-ți spunem ce se întâmplă cu datele tale. La CSPTFH avem o bază de date internă confidențială în care stocăm datele tale și notițele clinice. 
Acest lucru ne ajută, de asemenea, să vedem cum clienții trec de la un serviciu la altul în cadrul parteneriatelor nostre, cu alte asociații.

 

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că informațiile pe care le împărtășiți cu noi sunt confidențiale. Cu toate acestea, dacă ne împărtășești informații referitoare la un pericol actual sau potențial pentru tine sau pentru o altă persoană, este posibil să informăm alte instituțiile abilitate pentru a ne asigura că se va oferi asistența adecvată. Vom încerca întotdeauna să vă contactăm mai întâi pentru a discuta acest lucru.

Informațiile pe care le furnizați vor fi stocate timp de cinci ani, iar completarea și trimiterea acestui formular vor fi considerate ca fiind acceptarea de către tine a procedurii noastre de stocare a datelor.

 
 
bottom of page