top of page

Cine Suntem

Faceți cunoștință cu oamenii din spatele proiectului

Împreună, milităm pentru facilitarea accesului la psihoterapie pentru cei mai vulnerabili dintre noi:

Implicarea ambasadorilor media:

În era social media, persoanele cu influență joacă un rol semnificativ în modelarea conversațiilor, în creșterea gradului de conștientizare și în inspirarea schimbărilor pozitive. Prin colaborarea cu influenceri din social media, putem ajunge la un public mai larg, putem răspândi mesajul nostru de optimism și reziliență și le putem încuraja urmăritorii să caute sprijinul de care au nevoie.

 

15.png

Ambasadori  Media

White abstract background, wallpaper, texture, concrete, minimalist_edited.jpg

Suntem onorați să colaborăm cu ambasadori media care își folosesc platformele pentru a susține Centrul Social de Psihoterapie gratuită.

Suportul lor joacă un rol important în creșterea gradului de conștientizare al publicului larg iar autenticitatea și dedicarea lor pentru de-stigmatizarea terapiei ne-au ajutat să ajungem la un public mai larg și să ne conectăm cu potențiali beneficiari. 

 
Screenshot 2023-11-21 at 19.26.11.png

Apariții Media

Screenshot 2023-11-21 at 19.53.09.png

Asociații Partnere

Credem cu tărie că marile schimbări pot fi realizate prin cooperare și parteneriat, de aceea lucrăm îndeaproape cu o serie de organizații non-profit care împărtășesc viziunea noastră.


Prin aceste parteneriate, a apărut o forță colectivă dedicată îngrijirii holistice a sănătății mintale pentru a aborda provocările sistemice și pentru a susține schimbări de politică care acordă prioritate accesului la psihoterapie.

Am format alianțe puternice pentru a ne extinde impactul si pentru a impulsiona inovația. 

 
logo2.png
Screenshot 2023-04-06 000103.png
Screenshot 2023-04-05 235928.png
bottom of page