top of page
People on group psychotherapy session flat vector illustration.jpg
6.PNG

IMPLICĂ-TE ACUM!

Alătura-te misiuni noastre de a face terapia accesibilă pentru cei care nu și-o permit, implicându-te astăzi!

Fie că sunteți o companie sau o persoană fizică, există multe modalități de a vă implica și de a susține cauza noastră.  Crede-ne, ajutorul tău, indiferent cât de mult sau cât de puțîn, poate avea un impact uriaș. 

În calitate de persoană fizică, vă puteți oferi voluntar timpul și abilitățile, vă puteți implica direct că psihoterapeut, puteți dona bani sau obiecte sau chiar puteți organiza propriul eveniment de strângere de fonduri. Salutăm toate formele de sprijin și suntem recunoscători pentru orice contribuție pe care o puteți face.  

Pentru companii, parteneriatul cu noi poate oferi o modalitate semnificativă de a da înapoi comunității și de a avea un impact pozitiv asupra societății romanești.  Avem în plan diverse programe și inițiative de responsabilitate socială corporativă la care compania dvs. poate participa pentru a susține cauza noastră, de la sponsorizarea evenimentelor la oferirea de donații  sau oferirea cardului de discount pentru angajații dvs.

Indiferent de modul în care alegeți să vă implicați, contribuția dvs. ne vă ajuta să continuăm să oferim servicii și programe vitale pentru cei care au nevoie. 

 

 
 

Generozitatea și bunătatea ta pot schimba cu adevărat vieți.

Moduri în care poți sa te IMPLICI.

Blue Washed Wall_edited_edited.jpg

Redirecționează 20%

Alege sa sprijini sănătatea mintala în Romania și redirecționează 20% din impozitul anual pe profit sau venit al companiei tale către noi.

Totul se face prin completarea unui contract de sponsorizare între beneficiar (în cazul de față, Asociația Atelierul Faptelor Bune) și sponsor (persoana juridică).

Descarca contractul, completează-l, semnează-l și trimite-l scanat la

razvan@atelierulfaptelorbune.ro 

Ai nevoie de mai multe informatii despre noi? Ne poți lăsa datele tale în formularul de contact sau la email-ul de mai sus și te vom contacta noi. 

Mulțumim!

Dacă și tu crezi că accesul la terapie psihologica nu ar trebui îngrădit de statutul social sau venitul lunar ajuta-ne sa putem oferi sesiuni de terapie salvatoare cât mai multor oameni.


Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit. Dacă nu redirectionezi acest procent, el va fi alocat din oficiu către Bugetul General Consolidat, iar modul în care banii vor fi cheltuiți nu este cunoscut și nu se află în controlul tău. 

Tu completezi Formularul de mai jos iar noi ne ocupăm să depunem formularul la ANAF

Dacă ești psiholog sau psihoterapeut  și iți dorești sa ii ajuți pe cei care au nevoie și vrei sa faci o diferență în comunitatea ta, ne-ar plăcea să ne scrieți.

Noi suntem mereu în căutare de terapeuți dedicați și plini de compasiune care să se alăture echipei noastre de voluntari.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi. 

A face o donație în memoria unei persoane dragi este un mod special de a onora viața și moștenirea acestora, aducând în același timp o contribuție semnificativă CSPTFH. Iar noi la rândul nostru oferim ședințe de terapie celor care se confruntă cu pierderea unei persoane apropiate, și nu își permit suportul necesar sa depășească astfel de momente.

Pentru a face o donație în memoria unei persoane dragi, completeaza formularul nostru și specifica că este în memoria lor. Poti opta pentru o donație unică sau recurentă.

Anul acesta, alege ca ziua de naștere să fie mai mult decât tort și cadouri. Folosește-o ca pe o oportunitate de a da înapoi și de a avea un impact pozitiv asupra comunității tale. Donează ziua ta de naștere centrului nostru și ajută-ne să oferim în continuare terapie gratuită. 


Donează-ți ziua de naștere specificând că donația este pentru campania "Donează-ți ziua de naștere".
Poti opta pentru o donație unică sau recurentă.

MAKE AN IMPACT.

Fie că este vorba de voluntariat, de donații sau de acțiuni de conștientizare, ne puteți ajuta să avem un impact în România

Cum te putem ajuta?

Mulțumim!

bottom of page