top of page
4293766.jpg

Servicii și Programe

Serviciile noastre includ consiliere individuală și de grup, sesiuni de terapie și grupuri de sprijin. De asemenea, oferim ateliere de lucru și programe educaționale pentru a ajuta persoanele să dezvolte mecanisme de coping și să și să se informeze cu privire la problemele de sănătate mintală.

 

Programele noastre sunt concepute pentru a aborda o varietate de probleme, inclusiv anxietate, depresie, traume și dependență. Oferim terapii bazate pe date concrete, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală și terapia centrată pe traume, precum și terapii alternative, cum ar fi terapia prin artă și meditația mindfulness.

În plus față de serviciile noastre gratuite de consiliere și terapie, oferim si servicii de management de caz complex pentru a ajuta persoanele să se conecteze cu alte resurse oferite de asociațiile cu care suntem parteneri.

 

Scopul nostru este de a oferi sprijin holistic persoanelor și familiilor aflate în nevoie și de a le ajuta să obțină stabilitate și bunăstare.


 

Ședințe de consiliere psiho-terapeutică

Consiliere individuala terapie

Consiliere individuală: 

Sesiuni de terapie personalizate, individuale, adaptate la nevoile tale specifice. Iti oferim un spațiu sigur și confidențial pentru auto-explorare, vindecare și dezvoltare personală.

aerial-view-hands-pointing-design-space-area_edited_edited.jpg

Consiliere de grup:

Participă la sesiunile noastre de terapie de grup, unde îți poți împărtăși experiențele, poți învăța de la alții și poți descoperi puterea comunității și a conexiunii.

4253062.jpg

Consiliere familială:

Refaceți-vă legăturile de familie și îmbunătățiți comunicarea cu cei dragi prin sesiunile noastre de consiliere familială, concepute pentru a facilita înțelegerea și armonia cu cei apropiați.

Cui ne adresam

Blue Washed Wall_edited_edited.jpg

Tinerii și Adolescenți

 

Cel mai vulnerabil segment al populației care are nevoie de suport psihologic sunt copiii și tinerii, adesea ignorați de sistemul de sănătate publică. Ei se confruntă cu tot felul de probleme: bullying școlar, probleme de învățare, probleme de adaptare la școală, stres, anxietate și depresie. În plus, programele noastre vizează copiii și tinerii care au fost afectați de traume, abuz fizic sau psihologic, violență domestică, divorț sau deces.

Femei, victime ale violenței domestice

Pentru femeile care au suferit abuzuri, vindecarea poate fi un proces complex și provocator. Terapeuții noștri experimentați oferă un spațiu sigur în care supraviețuitoarele pot găsi înțelegere, sprijin și îndrumare.

Suntem mândri să colaborăm cu ACSIS si Asociatiei Touched Romania, asociații care se angajează să ajute supraviețuitoarele abuzurilor domestice cu asistență juridică și asistență practică. 
Prin parteneriatul nostru cu aceste organizații, ne propunem să oferim un sprijin comprehensiv supraviețuitoarelor abuzurilor. Înțelegem că vindecarea după o traumă necesită o abordare holistică, care abordează nevoile emoționale, psihologice și practice ale supraviețuitorilor.

Seniori cu probleme neurologice 

Pentru cei care au suferit un accident vascular cerebral și care acum trăiesc cu provocări neurologice, adaptarea la un nou mod de viață poate fi incredibil de dificilă.

Terapeuții noștri oferă îndrumare și sprijin, ajutându-i să se acomodeze cu noua lor realitate, să dezvolte strategii de adaptare și să recâștige un sentiment de control asupra vieții lor.

Credem că toată lumea merită oportunitatea de a trăi o viață împlinită, indiferent de circumstanțe.

pretty-celebration-flower-with-copy-space.jpg

Nu ești singur și, împreună, putem depăși provocările vieții.

 
 

Lasă-te ghidat de terapeuții noștri empatici și prietenoși în călătoria ta spre vindecare emoțională și dezvoltare personală.

bottom of page