top of page
Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS

Servicii și Programe

Serviciile noastre includ consiliere individuală și de grup, sesiuni de terapie și grupuri de sprijin. De asemenea, oferim ateliere de lucru și programe educaționale pentru a ajuta persoanele să dezvolte mecanisme de coping și să și să se informeze cu privire la problemele de sănătate mintală.

 

Programele noastre sunt concepute pentru a aborda o varietate de probleme, inclusiv anxietate, depresie, traume și dependență. Oferim terapii bazate pe date concrete, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală și terapia centrată pe traume, precum și terapii alternative, cum ar fi terapia prin artă și meditația mindfulness.

În plus, față de serviciile noastre gratuite de consiliere și terapie, oferim si servicii de management de caz complex pentru a ajuta persoanele să se conecteze cu alte resurse oferite de asociațiile cu care suntem parteneri.

 

Scopul nostru este de a oferi sprijin holistic persoanelor și familiilor aflate în nevoie și de a le ajuta să obțină stabilitate și bunăstare.


 

Cui ne adresăm:

Cel mai vulnerabil segment al populației care are nevoie de suport psihologic sunt copiii și tinerii, adesea ignorați de sistemul de sănătate publică. Ei se confruntă cu tot felul de probleme precum stima de sine, depresia, fobiile, anxietatea, tulburările cognitive, insomnia și traumele legate de divorț sau de pierderea unei persoane dragi, probleme precum hărțuirea, identitatea și bullying-ul, borderline, diverse dependențe (alcool, droguri, mâncare, sex).

Tinerii și Adolescenți

 

Adulți

Pentru cei care au suferit un accident vascular cerebral și care acum trăiesc cu provocări neurologice, adaptarea la un nou mod de viață poate fi incredibil de dificilă. Terapeuții noștri oferă îndrumare și sprijin, ajutându-i să se acomodeze cu noua lor realitate, să dezvolte strategii de adaptare și să recâștige un sentiment de control asupra vieții lor.

Seniori cu probleme neurologice 

Pentru femeile care au suferit abuzuri, vindecarea poate fi un proces complex și provocator. Terapeuții noștri experimentați oferă un spațiu sigur în care supraviețuitoarele pot găsi înțelegere, sprijin și îndrumare. 

Femei, victime ale violenței domestice

Copii 5-12 ani

Oferim sprijin terapeutic pentru copiii  5-12 ani care au suferit traume, abandon, probleme de atașament și diverse forme de abuz (fizic, psihologic, emoțional, sexual), totodata asiguram sprijin copiilor/adulților diagnosticați cu cancer și aflați în tratament oncologic.

Oferim sprijin terapeutic pentru adulti cu tulburări de anxietate, tulburări obsesiv-compulsive, tulburări bipolare și diverse dependențe (alcool, droguri, mâncare, sex), schizofrenia, traume-divort, fobii, depresie, anxietate, tulburările cognitive, insomnii, traumele legate de divorț sau de pierderea unei persoane dragi, identitatea de gen, probleme de acceptare si integrare in societate/familie.

Ședințe de consiliere psiho-terapeutică

Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS

Consiliere individuală: 

Sesiuni de terapie personalizate, individuale, adaptate la nevoile tale specifice. Iti oferim un spațiu sigur și confidențial pentru auto-explorare, vindecare și dezvoltare personală.

Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS

Consiliere de grup:

Participă la sesiunile noastre de terapie de grup, unde îți poți împărtăși experiențele, poți învăța de la alții și poți descoperi puterea comunității și a conexiunii.

Firefly MIND AND SOUT THERAPY GRAPHIC DESIGN ART PEACE HEALTH HELP PINK YELLOW AND TURQOIS

Consiliere familială:

Refaceți-vă legăturile de familie și îmbunătățiți comunicarea cu cei dragi prin sesiunile noastre de consiliere familială, concepute pentru a facilita înțelegerea și armonia cu cei apropiați.

Nu ești singur, împreuna putem depăși provocările vieții!

 
 

Lasă-te ghidat de terapeuții noștri empatici și prietenoși în călătoria ta spre vindecare emoțională și dezvoltare personală.

bottom of page