top of page

Despre Centrul Social de Psihoterapie TFH

Centrul nostru oferă o atmosferă primitoare pentru cei care caută asistență psihologică gratuită și este situat convenabil în inima Bucureștiului.

 

Înțelegem că a căuta ajutor poate fi dificil, motiv pentru care ne străduim să creăm un spațiu confortabil și sigur pentru toți cei care ne trec pragul. Dispunem de camere special amenajate pentru terapia copiilor, ședințe de grup și consultații individuale pentru adulți. Facilitățile noastre au fost proiectate cu atenție pentru a satisface o varietate de nevoi de terapie.

Suntem foarte mândri să lucrăm cu un grup divers de psihologi și psihoterapeuți voluntari care prin cunoștințele și entuziasmul lor se asigură că toți cei care întră în clădirea noastră au parte de sprijinul de care au nevoie. Angajamentul și pasiunea lor de a-i ajuta pe cei mai vulnerabili dintre noi, reprezintă fundamentul succesului nostru și forța mobilizatoare din spatele misiunii noastre.

Credem într-o abordare centrată pe individ, în care beneficiarul este expertul propriei vieți, iar rolul nostru este de a-l ghida și sprijini în călătoria sa spre vindecare și creștere.

MISIUNE
VIZIUNE & VALORI.

În centrul misiunii noastre se află angajamentul de a face terapia accesibilă și inclusivă pentru cei care se confruntă cu dificultăți financiare.

Valori:

Susținem SPERANȚA
Credem cu tărie în puterea speranței. Oferim beneficiarilor programelor noastre un mediu sigur și încurajator în care pot găsi speranța de care au nevoie. Ne străduim să le insuflăm optimism și să ii inspirăm să conceapă un viitor mai bun, chiar și în mijlocul adversității. 

 

Susținem VINDECAREA
Vindecarea este o "călătorie care durează toată viața". Centrul Social de Psihoterapie TFH se angajează să sprijine indivizii în fiecare etapă a acestui proces. Fie că este vorba de sesiuni de consiliere individuală sau de ateliere de grup, scopul nostru este de a oferi terapii eficiente, care promovează vindecarea și dezvoltarea.

Susținem PROGRESUL
Noi abordăm conceptul de progres ca pe un proces continuu. Recunoaștem că drumul fiecăruia spre recuperare și creștere este unic și onorăm parcursul fiecăruia. Celebrăm chiar și cei mai mici pași înainte, sprijinindu-i pe beneficiari în timp ce navighează prin provocări, depășesc obstacolele și realizează progrese semnificative în viața lor. Credem în progres, nu în perfecțiune. 


Viziune:


Să redăm, să restabilim și să creștem șansele de promovare a stării de bunăstare mintală în societatea romanească. Ne imaginăm o societate care acordă prioritate sănătății mintale, în care stigmatizarea este eradicată și în care toată lumea are acces la terapie. Viziunea noastră este ancorată în convingerea că fiecare persoană merită să trăiască o viață plină de sens, fericire și bunăstare emoțională.


În plus, aspirăm să fim lideri în domeniul sănătății mintale accesibile, conducând inovația, cercetarea și promovarea. Prin colaborarea cu alte organizații, profesioniști și companii, căutăm să influențăm dialogul în jurul sănătății mintale, să eliminăm barierele și să creăm o societate mai incluzivă și mai solidară.

 

Impactul Nostru

Impactul nostru nu se limitează doar la persoanele pe care le ajutăm - se extinde, de asemenea, la familiile, prietenii și comunitatea mai largă a acestora. Sprijinindu-i pe ei, să aibă o viață mai fericită și mai sănătoasă, ajutăm la crearea unei societăți mai rezistente și mai pline de compasiune, care prețuiește bunăstarea mentală.

 

Impactul nostru este măsurabil și suntem mândri că am contribuit la îmbunătățirea vieții atâtor persoane pana acum. Cu toate acestea, munca noastră este departe de a se încheia și ne menținem angajamentul de a ne extinde raza de acțiune  în anii următori.

 

Credem că îngrijirea sănătății mintale ar trebui să fie accesibilă tuturor, indiferent de trecutul sau de situația lor financiară.

 

Programul nostru acoperă un gol critic în societatea romanească, iar răspunzând acestei nevoi, contribuim la construirea unei societăți mai inclusive. 

 

Alătură-te nouă

bottom of page